תמיד תהייתם מה תאכלו בעתיד?
פסטה עשויה מקאנביס, צלחות שניתן לאכול אותן בסוף הארוחה, פיצה פפרוני כשרה ואוכל ממדפסות תלת מימד.
במשך למעלה משנה חקרה מעיין את הסטראטאפים בעולם שמתעסקים בעתיד האוכל, רובוט מלצר שמגיש את האוכל, רחפן שמגיע עד הבית עם מגש פיצה, כוסות פלא שמבלבלות את מערכת הטעמים בפה וקפה חדש שמורכב מפטריות קסם. בהרצאה חוויתית מביאה מעיין את הפיתוחים הללו לראשונה לישראל, ומאפשרת לקהל טעימה ממוצרים שכנראה לא טעם מעולם.
מעיין פרילוק, עיתונאית בקשת (ערוץ 12) ומומחית בחדשנות, חיפשה בעולם את הסטארטאפים שמבשלים לנו את העתיד. מדובר בקונספט חדש ומקורי שפיתחה מעיין המשלב הרצאה לצד טעימות והתנסות מעשית!
משך ההרצאה כשעה ועשרים והיא כוללת כ-8 טעימות